Henter Mónika       

Üdvözöllek a Swimathon oldalán! A Swimathon egy négyhetes közösségi adománygyűjtő kampány és egy olyan esemény, amelyet idén először – a pandémia miatt – NEM egy uszodában rendeznek meg, hanem SZÁRAZON jelentkezik. A kampányban olyan emberek kérik a támogatásodat – köztük én is – akik ebben a közös játékban most egy-egy izgalmas, civil ügy „nagykövetei”. Mi nem csak egy négyhetes személyes kihívást vállaltunk egy tetszőleges mozgásformában, egy minimum távot megcélozva (lásd az alábbi kategóriákat), de gyűjtünk is ezeknek a programoknak a megvalósulásáért.

ARANYHALACSKÁK 10 000 m
PISZTRÁNGOK 20 000 m
PONTYOK 30 000 m
HARCSÁK 40 000 m
CÁPÁK 50 000 m

Henter Mónika vagyok, a 10 Millió Fa egyik alapító tagja, angliai "követe". Apukám erdész volt, a faültetés nagy szenvedélye volt,  az ő emlékére, és unokái jövője miatt csatlakoztam az egyesülethez, illetve ehhez az izgalmas kihíváshoz. 333 fát ültettek a ferencvárosi önkéntesek, azonban a fák öntözés nélkül nem maradnak meg. Az ehhez szükséges locsológép kb. 3 millió forintba kerül, ennek a beszerzésében szeretnék segíteni részvételemmel. 

100 000 méter úszással, futással és sétával szeretnék legalább 300 000 Ft-ot gyűjteni, miközben bemutatom majd Dél-Anglia természeti kincseit, érdekességeit. 

Cél: cápák

Ennyit szeretne gyűjteni:

300000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

40000 Ft

Hátralévő napok száma:

0

TÁMOGATÓIM

 • Csizmadia Máté
  Hajrá Mónika! :)
 • Dajka Ilona 2000 Ft
  Hajrá Móni! :)
 • FONTENELL Julian 10000 Ft
  I hope you make your target!! x
 • Jeremias Emöke
  Hajrà!!!
 • Berkovits Stefi
  Hajrá