Zeke Attiláné Marika       

Welcome to the website of Swimathon! Swimathon is a four-week community fundraising campaign culminating in a community event that, this year, will NOT be held in and out of water in a pool due to the pandemic situation, but ON SOLID GROUND. During the campaign fundraising “ambassadors”, including me, are inviting you to be part of an exciting initiative and support a good cause. In addition to taking on a four-week, personal challenge in a sport activity of choice, targeting a minimum distance (see categories below), we're also fundraising to help these programs turn into a reality.

ARANYHALACSKÁK 10 000 m
PISZTRÁNGOK 20 000 m
PONTYOK 30 000 m
HARCSÁK 40 000 m
CÁPÁK 50 000 m

Gyermekeim 5 évig éltek Ferencvárosban, és amikor megkaphattuk a lakást a férjemmel 1-1 hétvégére, én is igazán helyinek érezhettem magam: magával ragadott a kerület sokszínűsége és szépsége. Kislányom 2017 óta önkéntese volt, most január óta kurátora a Ferencvárosi Közösségi Alapítványnak, így sokat hallottam munkásságukról - a lelkesedése idén rám is átragadt, ezért lettem túrázó nagykövet!
Fiatalként 7 alkalommal lettem országos hosszútávfutó bajnok, azonban a sport a gyerekek miatt kimaradt az életemből - egészen 2018-ig, amikor a Ráday Korzó keretein belül futottuk körbe a kerületet. Ez felbátorított, így mivel idén lettem 50 éves, az 50 km-es CÁPA kategóriában indulok. 😊 Megtisztelőnek érzem, hogy az általam teljesített kihívásra beérkezett adományokat egy jó ügyért ajánlhatom fel!
Cél: cápák

Amount Targeted:

100000 HUF

Amount Raised:

80003 HUF

Days Left:

0

MY DONORS

 • ANTAL JUDIT
  Gratulálunk!
 • Nagy Krisztián
  Hajrá Marika
 • Scsaurszki Tamás 5003 HUF
  Hajrá Zeke-család!
 • Kali Zoltan
 • Temesvary Peter

 • <3
 • Zeke Angéla 15000 HUF
  Hajrá, menjünk még tovább! :)

(1EUR is approx. 310HUF, 1USD is approx. 267HUF)